Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 27 березня 2016 р.

27.03.2016р. Б. / Апостольський Нунцій в Україні відвідав парафії УГКЦ на Донбасі

25 березня на Донбас прибув Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті, Апостольський Нунцій в Україні, щоби разом із місцевими римо-католиками розділити радість Воскресіння ГНІХ, яку святкують цієї неділі вірні РКЦ. Тож, Архиєпископ Клаудіо не оминув увагою й місцевих греко-католиків.

Так, він відвідав парафію Архистратига Михаїла УГКЦ, що в Запоріжжі. Тут він зустрівся із владикою Степаном, Екзархом Донецьким УГКЦ, та монахинями. «Апостольський Нунцій дуже цікавився життям парафій УГКЦ на територіях екзархату. Для нас його приїзд став великою і неочікуваною радістю», - розповів єпископ.

Архиєпископ також відвідав головний храм Донецького екзархату – собор Покрову Пресвятої Богородиці УГКЦ, де зустрівся із о. Ростиславом Муховським та парафіянами.  «Поза усі перепетії візит Архиєпископа для нас  став великою радістю. В особі Апостольського Нунція ми зустріли дуже добру і веселу людину, яка привезла нам вітання від Папи Францика. Його присутність додала нам віри і сподівання на велику Божу ласку для терплячих людей Донбасу. Прошу всіх про молитву за нас», - розповів священик.

Немає коментарів:

Дописати коментар