Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 15 грудня 2015 р.

15.12.2015р. Б. / У Франківську вшанували пам’ять героя УПА курінного Чорноти

В Івано-Франківську у неділю, 13 грудня, у річницю смерті, відкрили та освятили пам’ятну дошку Володимиру Чав’яку - “Чорноті” на однойменній вулиці, що розташована на парафії Зіслання Святого Духа.

Івано-франківці, представники цивільного корпусу “АЗОВ”, представники Конгресу українських націоналістів та духовенства прийшли, щоб згадати про курінного Чорноту та віддати йому шану. Чин освячення здійснив сотрудник храму Зіслання Святого Духа о. Василь Сливоцький.

Так, міський голова Руслан Марцінків зазначив, що в місті й надалі будуть вшановувати героїчні постаті.

Курінний Володимир Чав’як – борець за незалежність держави. За виявлені у боях мужність та героїзм, вміле керівництво бойовими відділами Володимир Чав’як одержав Бронзовий Хрест Бойової Заслуги від Крайового Командира УПА-Захід та Срібний Хрест Бойової Заслуги ІІ-го класу від Головного Командира УПА.

Немає коментарів:

Дописати коментар