Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 14 грудня 2015 р.

14.12.2015р. Б. / "Слава Україні, Героям розправи” — мукачевський повстанець про смерть “Лісника”

Боєць закарпатського “Правого сектору”, безпосередній учасник мукачевських подій Руслан Каганець (“Комендант”) прокоментував нещодавню сутичку у Києві, в ході якої загинув Олег Мужчиль (“Лісник”).

Каганець відзначив, що зараз на патріотів очікують не просто кримінальні справи, але й безпосередні розправи.

— Слава Україні, Героям СПРАВИ — думав я останні пів року!  

Слава Україні, Героям РОЗПРАВИ — реалії від влади яка утвердилась на крові патріотів...  

А тому нагадую "справжній воїн повинен йти проти течії ріки — навіть якщо це ріка крові". І нехай це буде кров ворогів, а не побратимів... Амінь. — написав він.

Руслан Каганець був серед бійців, які влітку цього року у Мукачеві дали бій місцевому промосковському криміналітету та міліції, яка стояла на боці бандитів. Тоді на вимогу здатися “Комендант” відповів категорично, сказавши, що краще прийме останній бій.

Зараз боєць перебуває в підпіллі.

Джерело:    БАНДЕРІВЕЦЬ

1 коментар:

  1. Господи, Всемилостивий Боже, упокой душу раба твого Олега, попри те, що він "не був з нами..." але Ти ж, Господи, повчаючи, казав: “Не бороніть, бо хто не проти вас, той з вами.” (Лк.9,50), тож зі Святими упокой, Господи, душу раба твого Олега і, сотвори йому вічную пам'ять. Амінь.

    ВідповістиВидалити