Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 9 серпня 2015 р.

09.08.2015р. Б. / "Правий сектор": У мирному місті на гроші Кремля сепаратисти готують провокації

"Правий сектор": У мирному місті на гроші Кремля сепаратисти готують провокації На сьогодні, 9 серпня, в Одесі місцеві сепаратисти планують влаштовувати провокації. Про це повідомляє прес-служба "Правого сектору". 

"У мирному місті готується фейкова акція, що має на меті підготовку до збройного захоплення та відчуження від України території Одещини та створення в області неконтрольованих територій, аналогічних "ЛНР" та "ДНР", йдеться у повідомленні політсили, передає ТСН.

"9 серпня в одному з готельних комплексів Одеси на гроші кремлівських кураторів запланований провокаційний захід, присвячений, нібито, річниці збройної російської агресії проти Грузії", - наголошують у ПС. За участь у таких провокаційних шоу людям платять по 50-100 гривень. Організатори провокацій заздалегідь готують плакати, а масовка грає роль "політично активних одеситів".

Для зйомки фото та відеоматеріалів наймають спеціальних "операторів", а потім відзнятий матеріал тиражують у російських соцмережах та ЗМІ з пропагандистською метою. Як повідомлялося раніше, у липні в Одесі провокатори влаштували бійку на камери російських ЗМІ. "Акцією" молодиків у балаклавах керували спецслужби РФ.


Джерело:  EXPRES.UA

Немає коментарів:

Дописати коментар