Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

21.02.2014р. Б. / Правий сектор назвав заяви Януковича окозамилюванням

Правий сектор вражає окозамилюванням заяви президента Віктора Януковича і наголосив, що Національна революція триває.

Про це йдеться у заяві Правого сектору, підписаній лідером Правого сектору Дмитром Ярошем.

"Ця заява не містить у собі чітких зобов'язань щодо відставки псевдо-президента, щодо розпуску Верховної Ради, котра своєю бездіяльністю призвела до ескалації конфлікту, щодо покарання керівників силових відомств та виконавців злочинних наказів, внаслідок яких було вбито близько сотні українських громадян", - сказано в заяві.
 
Зокрема це стосується термінового арешту "Віталія Захарченка, командирів "Беркуту" та убивць-снайперів, а також відсторонення від обов'язків Олександр Якименко, Віктора  Пшонки та Павла Лєбєдєва з подальшим розслідуванням їхньої діяльності.

Крім того Правий сектор не побачив зобов’язань "щодо заборони діяльності Партії регіонів та КПУ, щодо гарантій безпеки усіх учасників революційних дій".

"Відтак, ми схильні бачити у заяві Януковича чергове окозамилювання. Національна революція триває. І закінчиться вона повним усуненням режиму внутрішньої окупації і здобуттям української національної держави з системою всеохопного національного народовладдя", - наголосив Ярош. 

Українська правда

Немає коментарів:

Дописати коментар