Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 10 лютого 2014 р.

10.02.2014р. Б. / Отець Олекса Петрів: «Владоможці мусять принести плід гідний покаяння»

У своєму слові перед спільною молитвою на Майдані 9 лютого цього року о. Олекса Петрів, керівник департаменту зовнішніх зв’язків УГКЦ, нагололсив на потребі покаяння для українських можновладців. «Просимо владоможців, щоб вони всі, так як і ті люди, що прийшли сьогодні на Майдан, покаялися» - звернувся отець до влади. Як сказав отець Петрів, люди на Майдані уже покаялися, відкинувши толерування зла і вставши за правду, і принесли в цей спосіб гідний плід покаяння. Він також наголосив, що влада мусить розслідувати злочини проти Майдану і покарати винних, бо тільки так вона може показати, що стала на дорогу покаяння. «Іншого ми не приймемо» - підсумував отець Петрів звернення до влади.

Священик також наголосив, що частина можновладців подібно до гордого фарисея думає, що «хто поклав посвідчення владоможця до кишені думає, що він запхав туди і Бога. Але з Богом жартувати не можна». Отець наголосив, що хто взяв владу, той взяв і відповідальність перед Богом і за народ і за державу.

Своє слово отець завершив: «Христос воскрес! Воскресне й Україна!»

Немає коментарів:

Дописати коментар