Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 3 лютого 2014 р.

03.02.2014р. Б. / У Львові перенесли суд над священиком, якому шиють справу за Автомайдан

Франківський районний суд міста Львова переніс на 7 лютого розгляд адміністративної справи щодо священика УГКЦ, викладача УКУ отця Михайла Димида, який нібито порушив правила дорожнього руху і не зупинився на вимогу ДАІ під час поїздки колони Автомайдану до Межигір’я 29 грудня 2013 року.

Про це 3 лютого повідомив кореспондент IA ZIK.

Суд задовольнив клопотання захисників отця Димида, щоб допитати як свідків у справі працівника ДАІ Київської області, який складав рапорт про порушення ПДР та працівника ДАІ Львова, який склав адміністративний протокол за цим рапортом, та ще трьох свідків на боці священика.

Отець Димид під час суду пояснив, що 29 грудня його працівники ДАІ не затримували. «Ніякого жезла не було піднесено і ніякого свистка не прозвучало», – наголосив отець Михайло Димид.

У коментарі журналістам священик зазначив: «Очікуємо позитивного рішення, щоб були підтверджені факти – хто говорив неправду: чи говорив неправду Димид, чи говорить неправду цей працівник ДАІ, чи говорить неправду ціла система, яка спрацювала після того лжесвідчення. Ціла державна система, я думаю, спрацювали принаймні 1 тис. людей в цій системі. Якщо ми доведемо за допомогою Феміди, що такого факту не було, то що має робити система, щоби само очиститися?! Оце є основне громадянське питання. Ми маємо допомогти нашому суспільству та державі вийти з тих каламутних вод, у яких вона перебуває».

Отець Михайло Димид наголосив, що не міг вчинити правопорушення навіть з тієї причини, що не був у той час у тому місці, де вказує працівник ДАІ.

«Йдеться про конкретні факти. Є відповідна апаратура, докази. Якщо зафіксована точна година, точна хвилина. Якщо о цій хвилині я є в іншому місці і моя машина є в іншому місці, то як мене можуть звинувачувати, що я порушив правила дорожнього руху в цей момент де-інде?!», – наголосив священик.

«Є одне пояснення, воно є дуже смішне, але не стосується мене. Є такі люди, що мають дар біолокації – коли вони перебувають в одному місці, але так само в цей момент, як свідчать інші, вони перебувають в іншому місці. Переважно це є святі. Якщо я буду засуджений як порушник – це означатиме, що якийсь елемент цього дару біолокації в мене є», – жартома додав отець.

Як повідомляла IA ZIK, ДАІ взялася за учасників Автомайдану з Львівщини, які брали участь в автопробігу на Межигір’я. При цьому «шиють» штучні та бездоказові справи.

Як повідомляють у «Дорожньому контролі», справа отця Димида, яку ДАІ передала на розгляд Франківського райсуду Львова, виглядає щонайменше фантастично. Є рапорт такого собі інспектора Гончара О. А., який зазначає, що 29 грудня на 20 км автодороги Київ-Овруч у селі Нові Петрівці автомобіль VOLKSVAGEN ВС7399СВ не виконав вимогу інспектора, що надавалась за допомогою жезла та свистка, та не зупинився. При цьому з рапорту не вбачається жодних законних підстав для зупинки авто.

Жодних доказів про те, що є зафіксоване технічними засобами порушення з боку отця Димида немає. Також немає доказів, що за кермом перебував саме власник транспортного засобу.

Як розповідає отець Димид, він дійсно брав участь в Автомайдані, однак в цей час не був у тому місті, де йому приписує ДАІ.

Джерела: ЗІК

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар