Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 7 лютого 2014 р.

07.02.2014р. Б. / Відбулося третє судове засідання у справі отця Михайла Димида


Відбулося третє судове засідання у справі отця Михайла ДимидаСуддя Ростислав Козюренко виніс рішення у справі отця Михайла Димида, автомайданівця -- документи Державтоінспекції у підсумку скеровано на доопрацювання.

У Державтоінспекції їх мають належним чином оформити. Відзначено, що доки не буде належно оформлених документів від ДАІ не буде й остаточного вироку, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ЕКСПРЕС.

 Як зазначається у рішенні суду, адміністративний протокол про порушення правил дорожнього руху складений з порушеннями – за відсутності особи, щодо якої він складений, без належного повідомлення людини про час і місце його складання. Також у документі не вказано, хто саме перебував за кермом автомобіля у момент вчинення порушення.

Після того, як суддя зачитав своє рішення, адвокат отця Михайла пообіцяв продовжувати боротьбу, а сам священик заявив, що все ще вірить у самочищення влади і у те, що судді можуть виносити чесні рішення.

Напередодні схожі рішення були ухвалені і щодо інших автомайданівців зі Львова.

Нагадаємо, як повідомляв Християнський портал КІРІОС, связщеника, звинувачують у невиконанні зупинки на вимогу працівника міліції 29 грудня 2013 р. о 12.30 год. в с. Нові Петрівці (Київська обл.), коли колона автомобілів Автомайдану рухалася до Межигір’я, хоча в цей час він був поблизу Євромайдану в Києві.



Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар