Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 березня 2011 р.

01.04.2011р. Б. / ГРАД заявляє, що обвинувачення проти «тризубівців» сфабриковане

репресії

Замість встановлення розмірів матеріальної шкоди, нанесеної членами ВО «Тризуб» компартії під час відпилювання голови погруддю Сталіна, слідство інкримінує націоналістам збитки за вибух, до якого вони не причетні.

Про це заявляє громадська організація ГРАД. За її інформацією, у матеріалах справи відсутні спроби слідства встановити вартість відновлювальних робіт, за допомогою яких голову бюста Сталіна повернули на місце. Адже 29 грудня, наступного дня після пошкодження, комуністи демонстрували відновлений пам'ятник журналістам.

ГРАД вважає, що слідчий навмисно перекрутив факти, представивши відпил голови не пошкодженням, а знищенням пам'ятника. У своїй заяві громадська організація цитує фрагмент обвинувального висновку, який про це свідчить: «...майно Запорізького обласного комітету Комуністичної партії України, тобто бюст Сталіна І.В., було доведено у стан повної непридатності щодо цільового використання, тобто знищено».

Дії слідства ГРАД називає свідомим пересмикуванням фактів - «щоби збільшити вартість нанесених збитків, а значить суворіше покарати націоналістів, які вчинили те, що згідно з законом має робити влада».

Автор: Зоя КРАСОВСЬКА

Джерело:

ДНІПРОГРАД

Немає коментарів:

Дописати коментар