Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 березня 2011 р.

01.04.2011р. Б. / Запорізька міліція зробила засідання суду “закритим”

репресії

Сьогодні зранку під будівлею Жовтневого районного суду Запоріжжя було незвично людяно. Десяткам громадян України, які прийшли у публічне місце - районний суд - на відкрите судове засідання у справі відпилу голови монументу Йосипа Сталіна відмовили у реалізації їх громадянських прав ... працівники правоохоронних органів. Вони забороняли доступ не тільки в будівлю суду, а й на майданчик перед ним.

Українців, серед яких були й родичі підозрюваних патріотів, не допускали на судове засідання кордони працівників ГУ МВС у Запорізькій області, мотивуючи це веденням слідчих дій. При цьому жоден з офіцерів на вимогу громадськості та журналістів не представився й не дав пояснень, в чому ж полягає "слідство". У неофіційній бесіді ж неодноразово прозвучало слово "замінування".

Якщо будівля суду могла бути замінована (або хоча б було зафіксовано погрозу), кордон міліції пояснити, звісно, можна. Але ж як бути з судовим засіданням, яке в цей час продовжувалося у "закритому режимі"? виходить, суддям і прокурору, який вимагає для хлопців-патріотів аж до 10 років ув'язнення, загроза вилетіти в повітря - ніщо? На диво, всі "слідчі дії" працівниками міліції були припинені в той самий час, коли закінчилося й слухання у справі "тризубівців".

У відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Запорізькій області протягом трьох годин не змогли надати жодної інформації про дійсне чи вигадане мінування будівлі суду. Цю інформацію мав надати виключно невловимий Олександр Солошенко, якого дивним чином весь час не було на місці. Не має жодного повідомлення про замінування чи хоча б погрози подібних дій і в інформаційному повідомленні ВЗГ Запорізького ГУ МВС.

Враховуючи, що така поведінка працівників відділу зв'язків з громадськістю є вкрай незвичною, залишається припустити найімовірніше - працівники міліції просто виконували завдання недопущення на відкрите засідання представників громадськості.

Зроблено це було, аби у кращих традиціях сталінських судів-"трійок" провести засідання однобічно й упереджено. Та і як ще міг проходити суд в якому молодих небайдужих громадян України звинувачують не аби в чому, а - страшно уявити - у пошкодженні незаконно встановленого опудала визнаного судом міжнародного злочинця.

Автор: Олекса ВАЛАХ

Джерело:

ДНІПРОГРАД

Немає коментарів:

Дописати коментар