Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 3 березня 2011 р.

"Ко дню 8-го Марта!"

зло

"Ко дню 8-го Марта!"

Українки! Схаменіться!

Ви повинні нехтувати цим, так званим "міжнародним днем" - задля іншого ДНЯ МАТЕРІ, який святкується (без прив'язання до конкретної дати) в другу Неділю травня, бо українські жінки й матері мають право втішатися належною їм повагою і шаною ЩОДНЯ, протягом всього року і життя, а не тільки ОДИН, якийсь означений, день у році.

Українська жінка, завжди, від страродавніх часів і до нині, займала, займає і буде займати в українському суспільстві поважне й шанобливе становище.

І для цього кожна з Вас, сучасних українських жінок, повинна перестати "святкувати" празнички чужих і чуждих своїм світоглядом народів, які, за наші з Вами гріхи, панують нині над нами...

Ви повинні, наскільки це можливо, бути собою, тобто такими, які Ви були в задумі Творця, що сказав Духом Святим через Апостола Павла: "...жінки нехай прикрашають себе не плетінням волосся, не коштовними шатами, але добрими вчинками, як то личить жінкам..." (ІТим.2,9-10).

Отже СХАМЕНІТЬСЯ! Наверніться до Бога і Він вас підійме та поверне вам, втрачені через гріх і беззаконня, належні Вам честь і гідність зватися божими дітьми, з належною Вам повагою в українській спільноті вірних. Бо саме гріх, через погорджування вами Божих Заповідей, кинув вас у темряву кромішню та блуд, в якому Ви, які "святкуєте День 8-го Марта", перебуваєте нині і, саме через це, як наслідок, - шановані лише ОДИН день у році, а не щодня, протягом всього життя йдо кінця віку.

Покиньте дорогу зла і беззаконня!

Полюбіть, у Тройці Єдиного Бога - Отця, Сина і Святого Духа та Його Заповіді, які Він дав нам зі свого великого милосердя і, бачачи нашу неміч, визволив з-під влади гріха і беззаконня. Він зі своєї любові до нас, немічних душею, розумом і тілом людей, зробив ЗАПОВІДІ - ЖИТТЄДАЙНИМИ, тобто такими, які дають життя вічне тому, хто їх у вірі виконує і живе ними у своєму повсякденному житті. Він їх затвердив своїм Божим маєстатом Творця на віки вічні і сказав: "Поправді ж кажу вам: доки небо й земля не минеться, ані йота єдина, ані жаден значок із Закону не минеться, аж поки не збудеться все." (Мт.5,18)

ШАНУЙТЕСЯ, бо ВИ того варті!

З повагою і любов'ю р.Б. Леонід, катехит парафії Преображення Господнього, м. Кам'янське (Дніпродзержинськ)

Мої приватні блоги:

КАТЕХИТИКА



КАТЕХИТИКА-ІІ




З іншого боку, ми не можемо пропустити нагоди, щоб щиро привітати юдеїв зі святом Пурім, та побажати їм, те що й собі: ПРОЗРІННЯ - НАВЕРНЕННЯ - ПОКАЯННЯ - ПОКУТИ - ОНОВЛЕННЯ у ХРИСТІ ІСУСІ - ЙОГО ЛЮБОВІ і СОПРИЧАСТЯ з НИМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар