Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 березня 2011 р.

01.04.2011р. Б. / Тризубівцю стало зле в суді, інший заявив про загрозу життю і здоров'ю

репресії

Пилипу Тарану стало зле у залі суду, а Василь Абрамів заявив, що подальше знаходження в СІЗО загрожує його здоров'ю і життю. Але обидвом "тризубівцям" продовжили термін арешту під час попереднього засідання суду у справі про обезголовлення бюста Сталіна.

Адвокат Пилипа Тарана Мар'яна Ленюк наполягала, щоби її підзахисного випустили з-під варти. За словами захисника, Таран потребує кваліфікованої медичної допомоги, а через лікування, яке він отримує в СІЗО стан здоров'я юнака тільки погіршується - у нього падає зір. Таран ледь не знепритомнів прямо в залі суду.

Під час попереднього засідання суду у справі про відпил голови погруддю Сталіна обвинувачений Василь Абрамів сам зачитав своє клопотання щодо зміни йому запобіжного заходу. Він зазначив, що перебування в СІЗО загрожує його життю та здоров'ю: "Умови утримання несуть загрозу мені і моєму здоров'ю. На мене чиниться тиск через те, що я є політичним в'язнем і говорю українською". Також "тризубівець" зауважив про недотримання санітарних умов у камері, і що йому доводиться бути пасивним курцем у камері, через що страждає його здоров'я.

Як повідомляв Дніпроград, попри клопотання адвокатів більшість "тризубівців" залишили під вартою. Відпустили під поручительство тільки запорізького студента Едуарда Андрющенка.

ФОТО Олена БІЛОЗЕРСЬКА

Джерело:

ДНІПРОГРАД

Немає коментарів:

Дописати коментар