Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 31 березня 2011 р.

01.04.2011р. Б. / Студента, затриманого за Сталіна, випустили з СІЗО

репресії

22-річного Едуарда Андрющенка, якого обвинувачують в участі у відпилюванні голови погруддю Сталіна, випустили на поруки трудового колективу Запорізького національного університету. Едуард навчається там на історичному факультеті.

Клопотання про взяття студента на поруки було озвучене 31 березня в ході попереднього судового засідання у справі. Решту клопотань адвокатів щодо зміни або скасування запобіжного заходу було відхилено.

Таким чином ще семеро "тризубівців" лишаються в СІЗО на період судового процесу. Ще один обвинувачений перебуває на підписці про невиїзд у зв'язку із лікуванням.

Дев'ятьом особам, яких обвинувачують у відпилі голови пам'ятника Сталіну, інкримінують пошкодження майна компартії в особливо великих розмірах - ст. 194 ч. 2. Вона передбачає ув'язнення від 3 до 10 років. Перше засідання суду, коли справа розглядатиметься по суті, відбудеться у Жовтневому районному суді 13 квітня о 10:00. На цей же день призначено слухання у справі обвинувачених у підпалі патріотів.

Автор: Зоя КРАСОВСЬКА

Джерело:

ДНІПРОГРАД

Немає коментарів:

Дописати коментар