Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 20 вересня 2016 р.

20.09.2016р. Б. / Екзарх Донецький УГКЦ освятив наріжний камінь та хрест під забудову храму Преображення ГНІХ в Маріуполі

19 вересня владика Степан, Екзарх Донецький УГКЦ, освятив наріжний камінь та хрест під забудову храму Преображення ГНІХ в Маріуполі. Напередодні єпископ очолив Архиєрейську Божественну Літургію в каплиці УГКЦ в парафії, настоятелем якої є о. Ростислав Спринюк. У проповіді архиєрей наголосив, що Господь –Всемогутній Творець, який створив Вселену, і людина в ній лише маленька порошинка: «Будь-який державний керівник, яким би могутнім він не був, немає гарантії що він доживе до завтра. Я часом, відчуваю провину перед Героями Небесної Сотні, що вони віддали своє життя за нас, а ми ще мало зробили для нашої країни».

«Ми так довго чекали виділення земельної ділянки під забудову нашого храму в Маріуполі, - продовжив він далі. -  І тільки війна просвітила наших державних чиновників виділити землю…Бо настав час і їм задуматися по яку вони сторону барикад».

 Додамо, місцева влада виділила земельну ділянку під будівництво храму УГКЦ в Маріуполі поблизу р. Кальміус. Наразі богослуження проходять в каплиці в помешканні о. Ростислава.

Cвітлини Дмитра Чічери
Руслана Ткаченко, прес-служба Донецького екзархату УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар