Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

02.09.2016р. Б. / Інтерактивний проект «Відкрита Церква». Тема наступної програми «Освіта в Україні»

13-го вересня, о 17:00, чекайте наступний прямий ефір інтерактивної програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА». Минулого разу з Блаженнішим Святославом (Шевчуком) ми говорили про патріотизм. Тепер же порушуємо дискусію про освіту в Україні. Це спірне питання, щодо якого в суспільстві досі ламаються списи. Чи варто дозволяти релігійним громадам створювати власні навчальні заклади? Чи, можливо, школа і церква взагалі мають бути окремими суспільними інститутами? Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі.

Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії!

Запитання до Глави УГКЦ на тему освіти можна надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com. Також свої запитання до Блаженнішого Ви можете поставити безпосередньо під час ефіру на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook. І Ви неодмінно отримаєте персональну відповідь!

Немає коментарів:

Дописати коментар