Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 31 березня 2014 р.

31.03.2014р. Б. / Роздуми про сучасний світ

Роздуми про сучасний світ"Так бо Бог полюбив світ,
що дав Сина Свого Єдинородного,
щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув,
але мав життя вічне." ( Євангеліє від Іоанна 3:16)

2000 років тому Бог послав у світ Свого єдинородного Сина, щоб ним спасти людство. Відбулася велика жертва на хресті, Христос помер щоб відкупити нас з неволі гріха. Віддав Своє життя щоб ми жили. "Бо Христос, коли ми були ще недужі, своєї пори помер за нечестивих."(Римлянам 5:6)

Пройшло вже багато років від хресної смерті Ісуса, але Христос є актуальний вчора, сьогодні і завтра. "Ісус Христос учора, і сьогодні, і навіки Той Самий!"( Євреям 13:8). Що ж робить людство сьогодні? Чи дякує Богові за Його любов та доброту? Гріх заполонив світ, людина забуває про свого Небесного Отця. Ми є свідками, що коїться у сучасному світі: у США хочуть прийняти закон про аборти, у Бельгії прийняти евтаназію, за минулий рік загинуло 70 тис. християн. 

Та не потрібно далеко йти, подивімося, що відбувається у 21 столітті у нашій рідній Україні. Серця людей затверділи, «мають вуха та не чують» (....), не чують голосу Божого. І не тільки позакладало вуха, а й позакладало душі. Людина хоче керувати світом, хоче зайняти місце Бога. З історії Святого Писання знаємо хто хотів бути як Бог – Люцифер і що з ним сталося. Він був скинений у пекло.

Спостерігаючи за подіями сьогодення, бачимо, що нелегкі є часи. Світ потопає у безодні гріха. Христос впав під хрестом три рази, а ми кидаємо Його додолу кожного дня і з кожним днем все важче і важче. Розпинаємо Ісуса до нині нашими гріхами. Людина не хоче чути правди і не хоче впустити Господа у своє серце. Наша віра мертвіє.... Потрібно її оживляти і воскрешати. Відновлювати і відновлюватись з Христом Богом нашим. Просити у Бога міцної віри, надії на краще та любові. Як нам бракує любові сьогодні, дуже бракує. Любові до Бога, до ближнього та своєї Батьківщини. Маємо приклад досконалої любові – Христа. "Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!"(Євангеліє від Іоанна 13:34). Він взірець для наслідування, тільки потрібно захотіти і відкрити двері свого серця для Христа, який є любов`ю. Безмежною любов`ю, яка охоплює увесь світ. 

У цей нелегкий час для нашої держави молімося за мир, спокій, любов у нашому народі. Воздаймо хвалу Небесному Отцеві нашому та піднесімо наші молитви до Творця за Україну. І не втрачаймо віри, Бог нам усім допоможе, бо молитва врятує світ і змінить наше життя на краще.... «Нічим не журіться, але в усьому молитвою і благаннями з подякою висловлюйте ваші прохання Богові» (Фил. 4:6).

бр. Теодор Дутчак, ЧСВВ

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар