Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 2 березня 2014 р.

02.03.2014р. Б. / Мрії Путіна розіб’ються об ворота міста-героя Києва, – Саакашвілі


Військове вторгнення – це останній спосіб для президента Росії Володимира Путіна вплинути на Україну.

Про це зі сцени Майдану заявив колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, пише Еспресо.TV.


«Путін випробував усі методи підірвати вас з середини але ви вистояли згуртувалися і відстояли українську націю, і ви стали загрозою імперії Путіна, побудованій на брехні», – заявив М.Саакашвілі.

За його словами, до початку Майдану В.Путін взагалі не визнавав Україну країною. «Ви показали світу, що ви не територія, як казав Путін, ви показали що маєте свій план для своєї країни», – заявив він.

«Путін вторгнувся в вашу домівку це є його агонія, це його останній спосіб впливу не тільки Крим і Схід України але й на Київ. Мрії Путіна розіб’ються о ворота міста-героя Києва. Путін кидає виклик не тільки Україні але й усьому цивілізованому світу, його чекає велика політична і економічна ізоляція. Я щойно з аеропорту, я прилетів з Вашингтона, весь західний світ висловлює підтримку вашій боротьбі», – заявив М.Саакашвілі.


Джерело:   ГАЛNET

Немає коментарів:

Дописати коментар