Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 17 березня 2014 р.

17.03.2014р. Б. / Ярош закликає уряд терміново підготуватися до російського вторгнення

http://s0.vinnitsaok.com.ua/0b/94/0b94891c4cdbcd428e3ef9eb531f9db1.jpg
"Необхідно терміново підготуватися до можливого початку російського вторгнення."

Про це заявив лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош у своєму зверненні.

Він вважає, що уряд України зобов’язаний невідкладно сформувати ставку верховного головнокомандування, підготувати штаб військ до початку активних дій на захист територіальної цілісності та незалежності України та протидії вторгненню окупаційних військ.

Крім того, Ярош закликав керівництво держави в разі початку агресії оголосити окупантам вітчизняну війну, оголосити всезагальну мобілізацію населення, сформувати озброєні бойові загони.

На його думку, потрібно також забезпечити поставки зброї з країн-членів НАТО, підготувати до знищення зброю, транспортні засоби та об’єкти ВМС України, які можуть потрапити до рук "колабораціоністів і окупантів".

Лідер "Правого сектора" наполягає на необхідності вивезти вглиб країни запаси озброєння зі складів, розміщених на територіях, що потенційно можуть бути захоплені ворогом, створити батальйон територіальної оборони, сформувати диверсійні групи з офіцерів та прапорщиків, військовослужбовців-резервістів спецназу.

Також Ярош наголосив, що потрібно розробити план можливих шляхів пересування механізованих колон російських військ, підготуватися до завдання по них точкових ударів, сформувати партизансько-диверсійні групи, які в разі початку окупації діятимуть на території противника.

"Ми не повинні дозволити ворогу здійснити бліцкриг на території України", - вважає він.

Ярош відзначив, що "Росія заробляє гроші, переганяючи нафту і газ на Захід через нашу трубу, – тому ми знищимо цю трубу, позбавивши ворога цього джерела фінансування", - сказав лідер "Правого сектора".

Джерело:  УКРАЇНСЬКА ПРАВДА

Немає коментарів:

Дописати коментар