Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 3 жовтня 2011 р.

03.10.2011р. Б. / Переможниця «Україна має талант 2» взяла участь у 4 Екуменічному соціальному тижні



 

У суботу,1 жовтня, в рамках 4 Екуменічного соціального тижня, відбувся молодіжний святковий концерт української музики за участі переможниці шоу «Україна має талант» - незрячої полтавчанки Олени Ковтун. 

 
Як повідомила Оксана Пужаковська, PR-менеджер Екуменічного Соціального Тижня, святковий концерт став своєрідним завершенням 4 Екуменічного соціального тижня. У ньому взяли участь: хор «Стрітення» Українського Католицького Університету, фольковий гурт з Польщі «Бур'ян», гурт автентичного співу «ДоСхідСонця», котрий спеціалізується на відтворенні і пропаганді автентичного фольклору західної і центральної України, культурно-мистецький колектив «Острів дитинства». Симпатії глядачів завоювала переможниця шоу «Україна має талант 2», полтавчанка Олена Ковтун, котра своїм чарівним співом зворушувала глядачів до сліз. «Сподіваюся, що мої пісні хоч трошки покращать світ» - сказала вона. 


«Концерт був дуже вдалим завершенням нашого Форуму. Гадаю, усім сподобались гурти, що виступали. Мене найбільше вразили пісні, які виконувала Олена Ковтун», – прокоментувала захід Ірина Кітура, координатор Екуменічного соціального тижня.

Довідка


4-ий Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) – традиційний Всеукраїнський суспільний форум. Цього року він тривав з 27 вересня по 1 жовтня під темою «Реформи через довіру». У програмі Форуму конференції, круглі столи, виставка-ярмарок соціальних організацій, концерт хорового співу, молодіжний святковий концерт, а також День довіри – молитовний день для молоді, підготовлений спільно з екуменічною спільнотою Тезе з Франції. Участь у обговореннях теми форуму взяли провідні експерти з України, Франції, Великобританії, Німеччини, Італії, Канади та Литви.

Цьогорічний форум відбувався за підтримки Асоціації солідарності німецьких католиків з народами країн Центральної та Східної Європи – «Реновабіс». 


Джерело: КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар