Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 2 серпня 2011 р.

02.08.2011р. Б. / Людсько-тваринні ембріони. Експерименти британських науковців.

мутант
Три британські вищі навчальні заклади в своїх дослідженнях схрещували людей з тваринами. Утворені в наслідок цього ембріони мали слугувати медицині. Лікарі надіялися, що нові клітини допоможуть в лікуванні тяжких хвороб, на котрі страждає людство.

Таємно, протягом останніх років вирощено 155 зародків. Все стало відомо, коли лабораторії забракло коштів на продовження діяльності. Найцікавішим є те, що свої дослідження науковці проводили легально на основі спеціального закону, який надає їм право на таку діяльність.
Як нагадує щоденна газета «Дейлі мейл», зелено світло таким дослідженням дав закон прийнятий в 2008 році, який легалізував виведення різного роду людсько-тваринних гібридів. На початку тваринні яйцеклітини запліднювалися людською спермою, а потій дійшло навіть до прищеплення ядер людських клітин до тваринних.
Науковці з трьох університетів, які проводили ці експерименти пояснюють, що не робили нічого протизаконного, окрім того, відповідно до чинного законодавства знищували гібриди протягом 14 днів від моменту їхньої появи.

За матеріалами: fronda.pl
Джерела:



"...Таємно, протягом останніх років вирощено 155 зародків. Лікарі надіялися..."
Причиною цього, жахливого за своїми наслідками, злочину проти Божої волі і людства, є елементарна підміна понять, тобто коли правдиву любов до ближнього підміняють безбожним гуманізмом... І знову, як і в попередній новині за 31.07.11р. Б. визачну роль у злочині мають так звані "лікарі", бо вони, бачите, без надії "...надіялися...". Попри виразне застереження Господа нашого, Ісусу Христа: "...без мене ж ви нічого чинити не можете!", вони "надіялися" зробити добро поза Добром..?! Гадюче поріддя! І після всього, вони ще мають нахабство заявляти, що не робили нічого протизаконного..?! А де ж той Закон, який мав бути написаний у їхніх серцях Творцем, щоб вони мали змогу розрізнити добро від зла?! На що ж вони надіялися...?

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар