Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 10 серпня 2011 р.

10.08.2011р. Б. / Хакери пообіцяли знищити Facebook 5 листопада

мордо-книжка
Хакери з групи Anonymous пообіцяли здійснити атаку на соціальну мережу Facebook і знищити її 5 листопада 2011 року. Вони звинувачують соцмережу в тому, що вона продає інформацію урядовим структурам і надає приватні дані користувачів службам безпеки.

«Таким чином вони можуть шпигувати за людьми з усього світу», - йдеться у заяві Anonymous. Хакери заявляють, що вибір конфіденційних налаштувань на Facebook є не більше, ніж ілюзією, і навіть якщо ви видалите свій акаунт, усі дані можуть бути відновлені. «Facebook знає про вас більше, ніж ваша родина», - впевнені вони.
У відеозверненні, оприлюдненому в інтернеті, хакери запропонували своїм прихильникам з усього світу об'єднатися проти Facebook.
У зверненні також зазначено, що якщо ви є у мережі Facebook, то ви не захищені від жодного уряду світу. «Одного дня ви зрозумієте, що те, що робимо ми, є правильним. Готуйтеся до дня, який увійде в історію. 5 листопада 2011 року», - заявили Anonymous.
Цікаво, що відеоролик уже зібрав безліч коментарів користувачів, які підтримують хакерів висловами на кшталт «Fuck facebook» і «Facebook – це гівно». Один з коментаторів запитує, чи не можуть хакери це ж саме повторити із соцмережою «ВКонтакте», яка є «російською версією Facebook».
Нагадаємо, у грудні минулого року група хакерів, відома як Anonymous, зламала низку сайтів у рамках кампанії на підтримку Джуліана Ассанжа, засновника скандального сайту WikiLeaks.
Так, активісти Anonymous паралізували роботу сайту шведської прокуратури, яка ініціювала переслідування Ассанжа, сервісу PayPal, фінансового сервісу швейцарської поштової служби Postfinance, банку Swiss Post Office Bank, зламали системи Visa і Mastercard.




За матеріалами: ТСН
Джерело:


"...У відеозверненні, оприлюдненому в інтернеті, хакери запропонували своїм прихильникам з усього світу об'єднатися проти Facebook..."
Особисто я, не лише схвалюю рішення хакерів про знищення "Масонської мордокнижки", але й молитимуся, щоб Господь наш, Ісус Христос і Пресвята Богородиця, надали їм мудрості і наснаги втілити свій задум до кінця, та часом не спинитись на пів-дороги.
Не знаю чи комусь з вас, мої брати й сестри, у Христі Ісусі, бодай раз пощастило видалити свій аккаунт чи ні. Зі свого боку я, через їх драконівську цензуру та ледь не примусове нав'язування своїх сервісів, багато разів намагався це зробити, але не зміг?!
Саме тому я з нетерпінням чекатиму дати 5 листопада та на виконання хакерами своїх обітниць.

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар