Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 22 травня 2011 р.

23 травня. День Героїв. Акція під Лук’янівським СІЗО

герої України
Підтримаймо сучасних борців за Українську справу – поетесу Ганну Сінькову, активіста підприємницького майдану Сергія Костакова. Вшануймо героїв, які раніше карались за Україну на "Лук’янівці" – холодноярців, упівців, дисидентів.
Початок: 23 травня, 15:00, вул. Дегтярівська 13 (біля КПП).
Під час акції музиканти заспівають українських пісень, поети будуть читати вірші, в такій спосіб підтримують сучасних політв’язнів та вшановують тих, хто боровся раніше.
Комітет визволення політв’язнів закликає всі політичні партії, громадські організації націонал-патріотичного спрямування підтримати Українських героїв, а місцеві патріотичні громади – організовувати в цей день акції в інших регіонах.
Комітет визволення політв’язнів був утворений на початку січня 2011р. До складу КВП увійшло 12 політичних партій та громадських організацій. Мета Комітету – визволення патріотів, яких окупаційний режим на початку цього року почав ув’язнювати, репресії тривають і дотепер. Зусиллями об’єднаної української громади наразі вже звільнено на підписку про невиїзд 9 активістів ВО Тризуб ім. Степана Бандери.
Закликаємо всю Українську громаду не зупинятись на досягнутому і продовжувати боротьбу, поки всі політв`язні не будуть визволені. Окрім ув’язнених у Києві, наразі в Запорізькому СІЗО перебувають троє активістів ВО Тризуб ім. Степана Бандери. Це Ігор Загребельний, Віктор Давиденко, Артем Циганок. Також в Івано-Франківську утримується під вартою Степан Бичек, член "Тризубу".

Разом переможемо! Слава Україні!


Координатори КВП:
Микола Коханівський 097 496 45 04
Юлія Смірнова 099 369 50 76
Сергій Чаплигін

Джерело:
МАСОНСЬКА МОРДОКНИЖКА

1 коментар:

  1. Круглий стіл на тему політичних переслідувань: репресії є, і з ними можна боротися http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-24338.html

    ВідповістиВидалити