Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 20 травня 2011 р.

20.05.2011р. Б. / Тернопільська міська рада закликала заборонити комуністичну ідеологію, як людиноненависницьку

УКУ
Вчора 19 серпня Тернопільська міська рада прийняла звернення до Верховної Ради України і До Президента України з вимогою законодавчої заборони комуністичної ідеології, як злочинної та людиноненависницької.
У вмотивувальній частині звернення тернопільські народні депутати серед інших жахливих злочинів комуністичного тоталітарного режиму наводять і те, що цей режим переслідував Українську Греко-Католицьку Церкву.
Вимоги тернопільських народних депутатів наступні:
- прийняти офіційне рішення про засудження злочинів комунізму, скоєних комуністичною партією проти Української нації; - ініціювати проведення міжнародного судового процесу над комунізмом; - провести повну ліквідацію комуністичних символів та пам`яток і недопустити їх встановлення чи відновлення у майбутньому; - заборонити комуністичну ідеологію у всіх її проявах як людиноненависницьку, що завдала невиправної шкоди українському народові.
Джерела:

Мандрівники Христа Царя


"...заборонити комуністичну ідеологію у всіх її проявах як людиноненависницьку..."
Ну, ось нарешті, дочекалися ЧЕТВЕРТОГО УНІВЕРСАЛУ, бодай від одної, окремо взятої Міської Ради... Та це РІШЕННЯ запізнилося у часі на цілих ДВАДЦЯТЬ років. Давно пора було це зробити і нині жоден політикан чи ворог - український народ не ділив би, не зводив брехнею та не розділяв. А тепер ось їхній час і влада темряви, а ми "у великій нужді" за гріхи наші. Бо це Славко казав, що "не будемо переслідувати відьом" і цим сприяв приходу цього часу темряви, зла і беззаконня...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар