Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 28 травня 2011 р.

Оголошується набір на навчання за сертифікатною програмою «Соціальне вчення Митрополита Андрея Шептицького та сучасність»
baner

Преосвященному Владиці Степану Меньку
Екзарху Донецько-Харківському
26 травня, 2011 року Божого
Вих.: 11.05/09

Преосвященний Владико!

Цим листом Комісія УГКЦ «Справедливість і мир», а також Інститут релігії та суспільства Українського Католицького Університету оголошують набір на навчання за сертифікатною програмою «Соціальне вчення Митрополита Андрея Шептицького та сучасність». Заняття відбуватимуться в Брюховичах, у реколекційному центрі Львівської архиєпархії, з 20 до 26 червня 2011 року. Мета програми – глибше ознайомити учасників семінару з духовним спадком Митрополита Андрея та розвинути їхнє вміння жити згідно з християнськими цінностями у суспільному житті.
Під час навчання щоранку відбуватимуться тематичні заняття й дискусії з лектором та обговорення у малих групах з модератором. Завдання семінару – показати актуальність соціального вчення Церкви та випрацювати постійнодіючу сертифікатну програму інтенсивного літнього курсу, яка вивчатиме суспільну думку Митрополита Андрея. Під час лекційних зустрічей будуть підняті питання історичного контексту та богословського виміру суспільного вчення, суспільно-політичної етики Митрополита Андрея, а також актуальності його вчення. Почесним гостем заходу буде Блаженніший Любомир (Гузар).
До участі в навчанні запрошуються старшокурсники гуманітарних предметів українських вузів, мирянські та політичні активісти-практики, а також ті, хто бажає поглибити знання християнського суспільного вчення. Проект також передбачає духовну та культурну програму (щоденні молитви у каплиці реколекційного центру, молитву у крипті собору святого Юра, похід до Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові, поїздку до Прилбич, зустріч з успішними в публічному житті християнами тощо).
На завершення курсу учасники отримають сертифікат із переліком прослуханих тем і годин. Витрати на виготовлення матеріалів семінару та на проживання покриваються за рахунок організаторів. Транспортні витрати покриваються самими учасниками.
Обов’язковою умовою зарахування на навчання є мотиваційний лист і попереднє прочитання матеріалів курсу.

Просимо Вашого благословення на участь вірних Вашої (архи)єпархії у нашій програмі й на поширення цієї інформації в деканатах і парафіях.

Дані просимо надсилати до 10 червня на електронну адресу: jpc@ugcc.org.ua
Довідки за телефоном: 032 243 78 92, +38 066 929 00 97.

Сподіваємось на Вашу прихильну відповідь та співпрацю.
З великою пошаною і проханням про молитви,
Леся Коваленко,
Голова Комісії «Справедливість і мир» УГКЦ
Мирослав Маринович,
Президент Інституту Релігії і Суспільства УКУ

Джерело:

Інститут Релігії і Суспільства УКУ

Немає коментарів:

Дописати коментар