Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 20 травня 2011 р.

21.05.2011р. Б. / Грузія законодавчо заборонила радянську і нацистку символіки

свастики
Вчора, 20 травня, парламент Грузії прийняв історичне рішення – «Хартію свободи», яка на законодавчому рівні прирівнює радянський режим до нацистського, забороняє обидві ідеології та їхню символіку. Також колишнім комуністам та комсомольцям заборонено виконувати будь-які державні функції. Окрім цього буде змінено усі географічні та топографічні назви, пов’язані з радянським минулим Грузії.
Прийнявши «Хартію свободи», Грузія продовжила політику дерадянізації. Таке рішення Грузії є моральним дороговказом для усіх держав пост-радянського простору.
За матеріалами www.mignews.com
Джерела:



"...яка на законодавчому рівні прирівнює радянський режим до нацистського, забороняє обидві ідеології та їхню символіку..."
Наймудрішим рішенням цієї хартії є обов'язкова люстрація у владній вертикалі - «Також колишнім комуністам та комсомольцям заборонено виконувати будь-які державні функції» Ну, а ми українці, що? Та такий розумний приклад Грузії просто гріх не перейняти. Невже ми й далі будемо "триматися, як віш кожуха" старих, шкідливих для всіх українців та України вцілому "ідей з чужого (читай російського) поля"?

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар