Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 14 травня 2011 р.

АНАТОМІЯ ХРУНЯ

хрунь
Тарас СОБКО
АНАТОМІЯ ХРУНЯ


Епідемія, або
«І будеш хрунем ти і твої діти»
Хрунь – свиновато-серемудрий тип,
зрадник, що сповідує ідеологему «моя хата скраю».


Прийшов на обід. Вмикаю телевізор: молоде дівча затягає хлопця в кімнату, швиденько знімає з нього штани, швиденько роздягається сама… Секс подається як вид спорту, з жартами, жуванням гамбургерів і вболівальниками через вікно. Для кого ці фільми!? Дорослі ж на роботі. Поки батьки на роботі, наших дітей виховує «українське» TV. Вчить хитро і непомітно. Ненав’язлива, непомітна пропаганда розпусти, гомосексуалізму, легких наркотиків, реклама презервативів і абортаріїв в дитячих передачах, масони – класні хлопці, Батьківщина – дурниця, усіх, хто тобі не сподобався – треба «мочити». І щоб мозок по стінах. Улюблені герої наших дітей – «Бригада». А скільки календариків і плакатів тої «Бригади» продається. Котигорошка замінили Міккі-Маусом, а замість крутого Міккі – «бригади крутих» до кольору, до вибору, в натурє, з панятіямі і горою трупів. Підслухайте, як розмовляють між собою діти на вулиці. Тільки перед тим вуха підклейте пластирем, бо одразу зав’януть. На зауваження вчительки учень відповідає мовою кумира: «Фільтруйте базар, Ганно Петрівно!»
Ось на розкладках книжки – джерела духовності. Глянув – московитська література про аферистів, бандитів, збоченців, злодіїв(майже підручники), порно-газети, мемуари проститутки, спогади ката… А недалечко і збоченське відео – і лесбо, і педро, і з дітьми, і зі скотиною, і з трупами… Епідемія. Хвороба заразна: на базарі, що коло Церкви, дуже голосно і весело звучить коломийка:


Як ми милий запердолив
Коло мої хати,
Очи ми повилізали,
Уздріла’м Карпати.


Фольклор добре чути з вікон Білого Дому, та і священники, здається, не глухі. І хоч би хто пальцем ворухнув! А мо’всі на вуха заслабли? Епідемія? Так виходить, що по всій Україні чи то епідемія, чи то демократія (від слова «демон»).
Щось я ніколи не бачив ні мітингу, ні якоїсь демонстрації, щоб батьки, чи вчителі запротестували і спробували захистити наших дітей від цієї глобальної, спланованої атаки маразму. Декотрі розуміють, але бояться. Страх за поли тримає. Виступити доведеться ой-ой-ой проти кого! А проти кого? Ніхто не знає проти кого треба виступати, але все ж страшно!
Увечері молода, здорова (фізично), українська, творча еліта зібралася – презентація нової книжки молодого письменника. Він читає своє найкраще: опис статевого акту в туалеті. Але так, в деталях! З розумним виглядом слухають дівчата, жінки, смакують мистецько-інтелектуальні ньюанси дійства в кльозеті, аплодують…(Святий Петро все це записує в свою книжку.) Шо ви там знаєте! Це ж високе мистецтво!
За перепрошенням, дозвольте нагадати: Сором – це запобіжник від згоряння совісті. Яка совість? А наші, «рідні», пархаті ЗМІ про це нічого не казали. Вони трублять в один голос: «Гєва-а-алт!!! ГЛАВНАЄ – ЕКАНОМІКА !!!» А все інше, котре відрізняє людину від скотини? Мораль? Батьківщина? Порядність? Честь? Віра? Нинішню ситуацію можна схарактеризувати так: обидлювання нації власниками ЗМІ. Націю обидлюють, але вона, чогось, не дуже пручається.
Главнає – еканоміка! І багато хто відгукнувся на клич, і заліпили Ісуса на образах баксами, і під аккомпанемент «Владімірского централа» моляться до образів з апгрейдом! Ех, як неправильно влаштований Всесвіт! Гаруєте на ті доляри, грішите заради них, а на Той світ, з собою, забрати не мош ніяк. Забираєш з собою лиш те, що було у тебе на серці (…а на серці були доляри...).
Нації, котрі не займаються своєю ідеологією вмирають і населення стає рабами тих, хто щедро фінансував власну ідею. Так було, є і буде. Виходить так, що з молоденької дівчинки-України хтось виховує для себе бездушну, тупу, залякану прислугу? Настільки залякану, що і мову рідну забула. До речі, про мову: споконвік чужою мовою послуговуються тільки гості, емігранти, окупанти і раби.
Підміна понять – головний інструмент диявола. Деякі поняття в Україні, особливо на TV, вже плутають: гроші зароблені і гроші вкрадені, вибори чесні і вибори куплені, людина розумна і людина багата, честь і зрада, нація і населення… Про підміну музичних смаків, які нав’язуються ЗМІ, говорити вже не будемо. Навіть у високих кабінетах звучить блатняк – душа вимагає найріднішого... (Скажи мені яку ти музику слухаєш і я скажу хто ти.)
Ще зо 5 років такої роботи ЗМІ і Содом з Гоморою будуть для нас взірцем цноти. А хто ж власник того TV, FM, чи порно-газети? Таємниця… А хто власник банків, бізнесових структур котрі спонсорують ці ЗМІ? Таємниця… Давайте простіше. Хто в центрі міста продає матюкові коломийки? Ще простіше – хто власник магазину, де Ви купуєте хліб ? Конспірація…
Маразми твої, Україно: в багатосерійній телепередачі видатний український науковець, доктор, професор, член-кореспондент і т. д., як паяц, стоїть на кухні і вчить телеглядачів смажити пляцки. Яка влучна і символічна демонстрація відношення владоможців та суспільства до розумних. За той самий ефірний час професор міг би навчити нас багато розумних речей.
До речі, аскільки в Києві серед журналістів українців? А скільки в Харкові? Дайош свободу слова! Кому?!
А скільки українців у нашому парламенті? Ну-у-у, це вже «Велика Державна Таємниця» за сімома печатями! Мабуть наступний український парламент буде взагалі без українців. Какая разніца? Знаєте, в народі кажуть: свій як не заплаче, то хоч скривиться. А хто ж «свій»? За паспортами всі громадяни України – безпородні дворняги. Хто ж виграв, викресливши графу «національність» у своєму паспорті? Хто демократично виплакав демократичне виключення з мого паспорту графи «національність»? І хто ж так соромиться і хоче сховати свою національність!?
Місцевий хрунь безапеляційно заявляє: «Я си політиков не займаю, се брудна справа!» Це тебе, хруня остатного, так навчили, що політика є брудною справою, щоб залив очі самогоном і туди не пхав свого українського носа. Хай політикою займаються носи більші від твого, а ти будеш пожинати плоди їхньої політики і вічно скуліти з протягнутою рукою. А що ж таке політика? Політика – це: сформувати Ідею, знайти однодумців і втілювати цю Ідею в життя. Виходячи х цього, найвизначнішим політиком нашої цивілізації був Ісус. І пропагував настільки людяну, яскраву і гарну Ідею, що опоненти його «замочілі».
А що вимагати від пересічного, коли у більшості української інтелігенціїї майже та сама теляча позиція невтручання. В приватній бесіді він, український інтелігент, говорить мудрі, революційні речі. Він чітко знає, як навести порядок у своїй галузі, він бачить, що твориться в Україні. Чоловіче,скажи про це людям, крикни про це, напиши статтю, виступи по телебаченню, збери однодумців! Для цього і дав тобі Господь розуму більше ніж іншим. Але у відповідь елітний хрунь плаче: «Та знаєш, у мене діти, мені ще дисертацію захистити треба», або ще щось там, таке жалісливе-жалісливе. Хруню! Це – твій Страх! Генетичний Страх, котрий записаний в твоїх генах. Ще від пра-прадіда переданий. Ти боїшся всіх, хто газдує у твоїй хаті! Навіть у різдвяних вертепах неповний склад героїв! Страх є Гріхом. Страх не від Бога! Страх від його рогатого опонента! Господь дав тобі тіло, душу, розум, заповіді і свободу! Боятися маєш право тільки Бога і то, якщо нагрішив…
І чого то мене в патетику понесло? А може все простіше? Може то вірус такий на українців кинувся, «паличка UA», котра викликає тяжку, смертельну для нації хоробу хрунельоз, від якої українець стає навіки перестрашеним мутантом-хрунем і котра лікується виключно українськими антибіотиками. Батогоміцином і канчукозоліном (вживається по плечах і нижче).
Маємо ще один гатунок громадян держави Україна, котрі занадто не встидаються і кажуть прямим текстом: «Атстаньтє са сваєй Украіной! Ми налогі платім? І хватіт с вас! Я нє абязан єйо любіть! Я здєсь просто живу і плєвать я хатєл на ваши расклади!» Вибачайте за некоректну аналогію, але це життєва позиція «блохи на собаці». Блохи загризають пса і самі гинуть. Ви – частина Системи, яка має назву Україна. Впаде Система – і Вам не втриматися. Так було споконвік і Ви не будете виключенням. Нагадайте собі долю росіян у Чечні.
«Диявол вам батьком»,– сказав Ісус секті-партії фарисеїв (Йоан,8,44). Дві тисячі років товклася по світах та партія і, закамуфльована під трояндовий кущ(о), опинилася в українському парламенті. Народ «обрав». Газдують, як у себе вдома. Чужинці кричать-розриваються про свободу і рівність. Рівність між професором, котрий усе життя працював, і пияком-гулякою, котрого крім «вкрасти і випити» нічого в життю не цікавить. Професор і пияк – абсолютно рівні! У них одинакове право обирати керівництво України. Пияк за 100 грам, випитих прямо на виборчій дільниці, проголосує хоч за дідька. А гад-професор ще чогось буде задумуватися і голосувати за розумних українців. І для чого чужакам думаюча, українська еліта? Оголосимо рівність і братерство. Всі одинакові і голосують однаково!
Дуже смішні у нас вибори в глибинці. Приходить в село чужинець і каже: «Я вам побудую в селі міст через річку, а ви за мене проголосуєте». Cело від щастя аж вівкнуло і проголосувало. Чужинець побудував міст, але село не помітило, що міст побудований на гроші, які чужинець вкрав у села ще до того.
А ще, хруня абсолютно не хвилює питання, для чого чужинець йде в той парламент? Нема часу думати, горілка стигне. П’ють села, ой як п’ють-заливаються. Шкода молодь, у котрої прогресує алкогольна хруньомутація. Сумно і сиротливо дивляться на спиті українські села давні Хрести Тверезості. І хто ж спинить на селі ту епідемію пияцтва? Колись, в старі часи, це б зробив священник…
Хрунь викопав коло хати фосу. Попри фосу – дорога. На тій дорозі, з часом, утворилася яма, яку авто почали об’їздити, заломлюючи край фоси. Щодня хрунь бере лопату і ремонтує власну фосу, кленучи шоферів і яму. Хтось йому порадив взяти пару шуфель шутру і засипати ту яму, щоб машини фосу не заломлювали. Хрунь аж образився: «Шо? Я їм ше дороги ремонтувати маю?»
Загадка: яка різниця між хрунем на міністерському мерседесі і хрунем на фірі? Відгадка: у хруня на мерседесі більша швидкість та благородніший запах перегару. І все. Клони!
З вищенаведеного можна зробити висновок – Україна в небезпеці! Мабуть настав час задіювати останню соломинку – Службу Безпеки. Може хоч СБУ назове вчителям і батькам прізвища тих, хто своїми ЗМІ тихо розволочує наших дітей? Чи може попередить виборців, як їх будуть дурити. Ну що тут злого, як заради безпеки в державі, прийде до виборців офіцер СБУ і оповість все про кандидатів в депутати: якого він роду-племені, де його батьківщина, який у нього IQ, чи не збоченець часом, якою мовою спілкується в родині, скільки грошей вкрав, скільки років відсидів, патріот якої держави і т.д. Кажете, що у Вас, в СБУ, такої інформації нема? Перепрошую, але в такому випадку Ви не СБ, а СО (служба охорони).
В будь-якій державі СБ – це єдина служба застрахована від моральної імпотенції і там служать виключно патріоти своєї Вітчизни. А у нас з цим як? Наша СБУ, як Феміда, з зав’язаними оченятами і додатково заклеєними вушками. І телевізори у них всі поломані. Шановні, масована пропаганда «бригадної» бездуховності (дияволізму) для держави набагато небезпечніша від шпигунів, наркотиків, арабських терористів і політичних хуліганів з УНСО. Просто процес надто інерційний. Кажете, що драматизую ситуацію? Ну-ну, дуже скоро, навіть Вам, доведеться у свої лави хрунів записувати, бо нормальні не будуть народжуватися!
Поширення епідемії хрунельозу так потужно спонсорується, що одна надія на Вас (жарт).
В СБУ бовдурів мало, але виходить так, що патріотів України ще менше. Вірніше, вони відсутні. «Ой-ой-ой, ми бідні-нещасні, у нас нема законодавчої бази…» Шановні, не треба нас дурить! Блощиць у своїй хаті давлять! Давлять, не звертаючи увагу на протест організацій по захисту тварин !!!
Тарас СОБКО
Джерело:
Українське життя в Севастополі

Немає коментарів:

Дописати коментар