Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 19 квітня 2017 р.

19.04.2017р. Б. / Як бійці РУВ зустріли Великдень. Обстріли ворога, святковий стіл та богослужіння

Головне християнське свято – Великдень, українські морські піхотинці, що боронять Приморський напрямок, зустрічають в окопах і бліндажах. Зранку, поки не було обстрілів, військовим капеланам вдалося провести святкове богослужіння, навіть у майже вщент зруйнованому Широкиному.

Святковий стіл, із обов’язковою паскою, крашанками та домашніми стравами. Як кажуть морпіхи, на війні по-особливому відчуваються турбота й родинне тепло, частку якого на передову доставляють волонтери майже з усіх куточків країни.

Морські піхотинці навіть провели невеличкий конкурс та вибрали серед дарунків – головну паску, яка стала символом цьогорічного Великодня.

За даними української розвідки, одразу після свят противник готує чергові провокації на Маріупольському напрямку. Однак наші морпіхи кажуть – їм до цього вже не звикати.

Немає коментарів:

Дописати коментар