Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

16.04.2011р. Б. / ТЕАТР АБСУРДУ. АБО КОГО І ЗА ЩО СУДЯТЬ В ЗАПОРІЖЖІ

репресії
Спробуємо з точки зору здорового глузду розібратися, що відбувається зі справою про відрізання голови погруддя Сталіна.
Отже, прокурор Кметь Андрій Генадійович (іменем України!) звинувачує дев'ятьох націоналістів в умисному знищенні або пошкодженні чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах (ст.194 ч.2 КК України).
А чи було взагалі майно? Державною інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Запорізькій області неодноразово надавалися приписи про усунення порушень при зведенні будівлі "Обласного комітету КПУ". Одним з порушень якраз і було встановлення на ганку погруддя Сталіна. У даному випадку погруддя Сталіна є елементом зовнішнього оздоблення будівлі, встановлення якого також вимагає наявності узгодженого проекту.
За ігнорування приписів 15.06.2010 "Запорізькому обкому" КПУ Державною інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Запорізькій області був виписаний штраф у сумі 850 Грн. Який "законослухняні" комуністи і сплатили 17 червня 2010 року.
Таким чином, майна, тобто належним чином узгодженого і встановленого елементу зовнішнього опорядження (монументально-декоративного оформлення будівлі) немає.
Є самовільно встановлене погруддя. І чиє? Сталіна (Джугашвілі) Йосипа Віссаріоновича, якого Постановою Апеляційного суду міста Києва від 13 січня 2010 року разом з Молотовим(Скрябіним), Кагановичем та іншими спільниками визнано винним у злочині, передбаченому ч.1 ст.442 Кримінального кодексу України (Геноцид).
Злочин, вчинений "Запорізьким обкомом" КПУ з мотивів явної неповаги до суспільства і з особливою зухвалістю, прокурор Кметь Андрій Генадійович "не помічає". Водночас, абсолютно законну спробу громадян України припинити хуліганство "Запорізького обкому" КПУ намагається представити, як злочин.
Не відстає від прокуратури і міліція. Так, незважаючи на те, що судове засідання по цій справі 31 березня 2011 р. було оголошене відкритим, з раннього ранку квартал, в якому знаходиться Жовтневий суд м. Запоріжжя, був узятий в кільце сотнями озброєних міліціонерів. Протягом усього судового засідання, а тривало воно з 10.00 до приблизно 15.00, міліція не пускала всередину оточення не тільки тих, кому треба було пройти в суд, а навіть мешканців будинків, розташованих поряд з судом.
Намагаючись виправдати злочинців і засудити патріотів, прокуратура і міліція вимушені вдаватись до все більших порушень закону.
Отже, судять насправді не "тризубівців". Судять антиукраїнську, злочинну владу. Ще буде вирок. І буде кара.
Джерело:
БАНДЕРІВЕЦЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар