Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 23 квітня 2011 р.

24.04.2011р. Б. / Комуністи України просять благословення Патріарха Кіріла на вшанування суздальського князя, який зруйнував Київ і цим возвеличив «Російську землю»

руйнування Києва

Кілька народних депутатів України, серед яких два з Комуністичної партії України, звернулися до Патріарха Російської Православної Церкви Кирила з проханням благословити проведення хресного ходу на згадку св. князя Андрія Боголюбського. Маршрут хресного ходу підібраний досить провокаційно - шляхом князя Андрія Боголюбського з дотла спаленого ним Києва в 1169 році з викраденою Вишгородською чудотворною іконою в своє князівство Володимиро-Суздальське, що знаходилося на околиці Київської Русі.

Під зверненням до Патріарха підписалися народні депутати України Вадим Колєсніченко (Партія регіонів, лідер руху росіян України), Дмитро Ветвіцкій (політична партія "Правда") Олександр Голуб і Євгеній Царьков (обоє - Комуністична партія), Валерій Дубіль (член Української соціал-демократичної партії, що входить в "Блок Юлії Тимошенко"), а також представники громадських організацій - «Народний Собор» Ігор Друзь (голова) і Г.А.Майський (співголова), представники благодійного фонду «Російсько-українська співпраця» Вадим Карасьов (президент) і О.Шкода (віце-президент); літератор, публіцист і громадський діяч Ян Таксюр (парафіянин і керівник літературних майстер-класів в Йонінському монастирі Києва).

Джерела:

Релігія в Україні



Мандрівники Христа Царя




Ось він і настав, той час, про який пророкує Апостол Народів: «А лихі люди й дурисвіти будуть далі, тим до гіршого посуватися, зводячи інших, і самі зведені» (2 Тим 3,13)

Це ж треба, той хто все руйнує (диявол), цього разу все так майстерно поєднав і, на перший погляд речі чи істоти непоєднувані (ІІ Кор.6,14-17): комуністів-матеріалістів і російських самодержавних ортодоксів. Це вже, щоправда, ми не вперше спостерігаємо цей парадокс, коли "чисті єднаються з нечистими"... Мабуть таке вже у казенних християн світло, що нічим не відрізняється від темряви безбожників і саме тому вони готові спрягатися в одне ярмо з тими сатаністами...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар