Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 29 грудня 2018 р.

29.12.2018р. Б. / «Спільна молитва творить єдину команду», – президент ФК «Покрова» о. Анатолій Гецянин

Кожного року в час підготування до Різдва Христового для юних гравців футбольного клубу «Покрова» проводять Дні духовної віднови. Цього року тема зустрічі – «Різдво як дар для тебе». Футболісти роздумували над значенням Різдва в їхньому житті. 

Розважання супроводжувались інтерактивними заняттями, де кожен з присутніх описав власний досвід переживання Різдва та бажання змінюватися. Серед відповідей хлопців можна виділити такі важливі чинники як церква, сім’я, коляда.

Після праці в групах та ділення особистими роздумами хлопці переглянули фільм «Різдвяна історія», завдяки якому спробували ще глибше зануритися в правдиве значення Різдва.

Як каже президент ФК «Покрова» о. Анатолій Гецянин, важливе місце в таких Днях віднови має добра підготовка до Сповіді та Божественна Літургія. «Служба Божа допомагає юним футболістам вчитися молитися разом. Спільна молитва творить єдину команду не лише на футбольному полі, а й поза його межами. Хлопці навчаються пізнавати Бога, а відтак жити радісним, щасливим і гармонійним життям. Виховувати добрих християн – це і є завдання кожного педагога, тренера чи керівника. Сьогодні молоді люди потребують справжніх свідків віри, які навіть через спорт здатні ділитись християнськими цінностями», – вважає о. Анатолій.

Команда тренерів та керівництво ФК «Покрова» вітають своїх вихованців та їхніх батьків з прийдешнім Новим роком та бажають веселих і щасливих Різдвяних свят!

Західне бюро «Живого ТБ»

Немає коментарів:

Дописати коментар