Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 1 грудня 2018 р.

01.12.2018р. Б. / Заборона в’їзду в Україну громадянам РФ: скількох росіян не впустили у країну за першу добу

«За минуло добу, 30 листопада, на кордоні з Росією Україна відмовила у в’їзді 100 громадянам РФ». Це була перша доба дії обмежень в’їзду в Україну для чоловіків-громадян Росії віком 16-60 років. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, повідомляє "Українська правда".  

«Причини різні – непідтверджена мета поїздки, частина з них перевищила термін попереднього перебування в Україні, а деякі не мали належних документів для перетину кордону, зокрема, намагалися проїхати за внутрішніми паспортами РФ, хоча за українським законодавством, мали їхати за закордонним», – розповів Демченко. 

 При цьому протягом 30 листопада Росія не впустила на свою територію 40 громадян України. "Попри заяви Росії, що вона не вводитиме дзеркальних дій щодо України, тільки за вчора до Росії не було пропущено 40 українських громадян", – зазначив речник українських прикордонників.

Джерело:     24 канал

Немає коментарів:

Дописати коментар