Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 20 жовтня 2015 р.

20.10.2015р. Б. / У конференції католицьких капеланів у Берліні беруть участь військові душпастирі УГКЦ

19 жовтня в Берліні розпочалася 60-а загальна конференція католицьких капеланів та пасторальних референтів, що протриває 3 дні. Під гаслом “Насилля в релігіях” вестимуться дискусії щодо фундаменталізму в світових релігіях, обговорюватимуть питання релігійної свободи в контексті процесів ісламізації та радикалізації цього руху.

Україну на міжнародному заході в столиці Німеччини представлятиме керівник Департаменту Патріаршої курії Української Греко-Католицької церкви у справах душпастирства силових структур України – єпископ Михаїл (Колтун) та його заступник – прот. Любомир Яворський. Капелани ознайомлять учасників заходу з перспективами та досягненнями військового душпастирства в Україні та долучаться до дискусій на згадані теми.

Немає коментарів:

Дописати коментар