Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 8 жовтня 2015 р.

08.10.2015р. Б. / Блаженніший Святослав Шевчук: Досить обережної дипломатії, допоможіть Україні

«Час обережної дипломатії вже закінчився», – сказав австрійському католицькому агентству «Kathpress» Верховний Архиєпископ Святослав Шевчук. Глава Української Греко-Католицької Церкви, беручи участь в обговореннях Синоду Єпископів, очікував більш активної участі Ватикану в допомозі Україні, яка є жертвою агресії. «Той факт, що 70 відсотків тих, хто бореться в регулярних українських військах проти сепаратистів і російських солдатів, люди, рідною мовою яких є російська, свідчить про єдність нашого народу і нашої армії, – розповів Києво-Галицький Верховний Архиєпископ. – Те, що ми бачимо, це вторгнення на територію України російських відділів».

Нагадаємо, що також дотеперішній Нунцій в Києві Архиєпископ Томас Галліксон, призначений місяць тому на цю ж посаду в Швейцарії, заявив нещодавно в інтерв'ю «Радіо Ватикану» про трагічну ситуацію в Україні. Він наголосив на потребі допомоги українцям та їхньому праві на самовизначення.

Немає коментарів:

Дописати коментар