Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 5 квітня 2018 р.

05.04.2018р. Б. / Мобільний додаток, який викрадає дані про військових

Українських військових застерігають від використання російського мобільного додатку, який збирає персональну інформацію та відстежує пересування користувачів. Про це повідомляє Еспресо.ТВ з посиланням на Військове телебачення України. 

Зазначається, що таких шпигунських програм, які можуть мати доступ до майже усіх даних на мобільних пристроях, є кілька. Але всі вони мають одне спільне — це російське походження. Найпопулярнішим, вважають експерти, є «ДМБ Таймер». 

«На перший погляд, це безкоштовна програма, яка рахує кількість днів до закінчення служби. Насправді ж, це — знахідка для ворога», — констатують військові журналісти. 

Зокрема, цей додаток отримує інформацію про активність користувача, який використовує на своєму мобільному пристрої службу геолокації, камеру, мікрофон, внутрішню пам’ять. Також програма може блокувати сплячий режим телефону. 

Як виявили через соціальні мережі автори сюжету, користувачами російського шпигунського додатку є багато українських військовослужбовців, зокрема й учасників бойових дій.

«Мобільні додатки стали повноцінною зброєю під час гібридної агресії РФ. І, на жаль, ця зброя ефективна та не потребує залучення великих коштів», — наголошує Військове телебачення.

Джерело: CREDO

1 коментар:

  1. Можна лише подивляти тих безумних військових, які у часі війни з РФ, користуються бодай якимось "добром", виготовлених ворогом, але... мабуть Господь, за їх вперту безбожність, позбавив їх розуму.

    ВідповістиВидалити