Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 22 лютого 2018 р.

27.02.2018р. Б. / ТРАГЕДІЯ МОСКАЛІВ

СЬОГОДНІ, 26 лютого, День початку Російсько-Української Війни
УСІМ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ, 
полегим у боях проти захланного, імперсько-москальського  агресора, 
присвячується:
ТРАГЕДІЯ МОСКАЛІВ

Трагедія москалів не в тому, що Бог забрав у них розум (т.зв. "вата"), а в тому, що вони вірять в утопію - "совєцьку імперію" - усі, від селянина-лапотника до президента, включно з державною "православною" церквою та її ієрархією й вірними. Вірять в державу, що давно стала для них богом-ідолом. Вірять і поклоняються їй, як Господу Богові. А лукаво прикриваючись християнством - чинять зло і беззаконня, загарбують те, що їм не належить, гноблять, гвалтують, нищать, убивають і, думають, ба, більше - твердо вірять, що тим служать Богові.

"Народ-богоносєц". Зовсім не важко здогадатися якого саме бога вони, у своїх серцях і умах, за своїми плечима носять. Брехня настільки проникла у їхнє єство, що без неї не можуть жити. Так, ніби не читали чи забули вірш з книги Псалмів: "А хто любить неправду, ненавидить душу свою" (Пс.10,5). Якщо ж вони й справді ненавидять власні безсмертні душі, тож і не дивно, що прагнуть панувати над усім світом, бо князем світу цього є диявол, їхній батько, батько брехні, лукавства, нищення, вбивст, душогубства та іншого зла.

Саме в цьому і є правдива трагедія їхнього народу, чи то пак конгломерату народів, вихідців зі змішаних шлюбів та беззаконного ложа - напів-москаль, напів- татарін, напів-украінєц тощо. На зразок депутата держдуми Жириновського, що казав: "...моя мама русская, а папа юріст".

І якось схаменути їх та навести на розум - неможливо, бо: "Чоловіка злоріку не спрямують на добре на землі; чоловіка неправедного лихо спіймає на загибель" (Пс.139,12).

Тож закликаю братів і сестер, у Христі Ісусі, до того, аби вони щиро співчуваючи "братам-славянам" у їхньому горі (трагедії), молилися до Всевишнього Бога, про ласку їхнього навернення. Навернення, у той спосіб, який Він Сам краще знає...

Авжеж, ви тільки повірте, в Нього багато різних способів, а зокрема: "Якщо не миттям, то катанням".

З нами Бог і, ми з Богом, тож ми - ПЕРЕМОЖЕМО!

сл.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар