Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 13 лютого 2018 р.

13.02.2018р. Б. / Військовий капелан презентував книгу «Визвольна війна 2014 -… 1 рота»

Цими днями в селі Байківці Тернопільського району відбулась презентація книги «Визвольна війна 2014 -…  1 рота», автором якої є військовий капелан і священик УГКЦ о. Віталій (Богодар) Дзюба. 

У цій документально-аналітичній книзі описані історії подвигу українських воїнів Російсько-Української Війни, капеланів і волонтерів Байковецької об’єднаної територіальної громади. Правдиві, щирі розповіді захисників України доповнені численними фото їхнього бойового шляху на передовій РУВ.

Крім цього, у книзі подані численні аналітичні статті про характер і причини цієї Визвольної війни українського народу, обставини перемог і поразок у ній, а також про стратегії й перспективи її закінчення. На презентації, окрім воїнів РУВ і їхніх рідних, були присутні численні гості, які щиро дякували нашим героям за їхній вклад у порятунок України.

Немає коментарів:

Дописати коментар