Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 28 жовтня 2017 р.

29.10.2017р. Б. / Собор святого Юра відвідали голови обласних управлінь т.зв. "Національної Поліції"

У п’ятницю, 27 жовтня 2017 року, очільники обласних управлінь т.зв. "Національної Поліції" побували в Архикатедральному Соборі святого Юра (м. Львів, пл. Св. Юра, 5).

Екскурсію для гостей провів адміністратор Собору митрофорний протоієрей Роман Кравчик. Він розповів присутнім історію святині, ознайомив із реліквіями та мощами, які зберігаються в Архикатедрі. Опісля о. Роман уділив гостям благословення через копію Нерукотворного Образу Ісуса Христа і подарував на згадку книжки «Львів сакральний» про сакраментальні пам’ятки нашого міста.

Також гості відвідали крипту Собору, де о. настоятель розповів про великих сподвижників УГКЦ, похованих тут, серед яких – Праведний Митрополит Андрей та Патріарх Йосиф.

1 коментар:

  1. Що це? Це - позірне навернення нащадків Дзержинського чи крокодилячі сльози, вчорашніх катів Церкви-Мучениці? І чи не краще було б для них, перше зробити публічне покаяння за скоєні злочини своїх попередників, а потім малюватися перед об'єктивами відеокамер, як екскурсанти собору святого Юра?

    ВідповістиВидалити