Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 20 лютого 2019 р.

20.02.2019р. Б. / Росія підтримує одностатеві шлюби в Польщі

Щоб послабити ворожу державу, вам не доведеться атакувати її у військовому відношенні, що пов’язано з вашими власними витратами на зброю і смертю власних солдатів (агресор не піклується про долю солдатів і мирних жителів країни). Досить послідовно підтримувати руйнування суспільного життя і всіх патологій в країні, відомій як ворожа. Радянська Росія використовувала таку тактику в США і Західній Європі, підтримуючи наркоманію, моральну розбещеність і навіть Н’ю Ейдж.

Сьогодні в Польщі російський пропагандистський апарат, такий як портал “Супутник”, підтримує прогомосексуальні постулати і діяльність. Наїля Єфендієва в статті “Одностатеві шлюби: польська конституція не забороняє” не приховує своєї радості від того, що “пара гомосексуалістів – Якуб і Давид – може стати першою легалізованою гомосексуальною парою в Польщі. У понеділок провінційний адміністративний суд у Варшаві прийняв рішення, що Конституція Республіки Польща не забороняє одностатеві шлюби».

Як ви можете дізнатися зі статті, прогомосексуальний адвокат сказав, що “суд постановив змінити закон (визначення закону), щоб мати можливість “легалізувати” їхній шлюб. Це важливе зрушення, тому що до сих пір противники одностатевих шлюбів говорили, що Конституція забороняє такі шлюби».

Російська пропаганда створює помилкове переконання консерваторів на заході, що російська влада налаштована на захист сім’ї та суспільства. Насправді це не так. У Росії гомосексуальні стосунки є легальними з 1993 року, а дорослі можуть легально займатися сексом з неповнолітніми віком від 16 років. Геї користуються привілеєм у Росії у відмові від військової служби. Антигендерні постулати не користуються популярністю в Росії, лише 94 з 450 депутатів проголосували за “гомофобні” законопроекти.

Варто також додати, що в рамках підтримки ісламізму Москва погодиться з функціонуванням шаріату в Чечні, як частині Російської Федерації. Згідно з неофіційним обов’язковим чеченським кримінальним кодексом, гомосексуалізму загрожує порка або смертна кара. Цікаво, що в Чечні про жодні випадки таких покарань не повідомлялося, а це означає, що ісламісти терплять гомосексуалізм або відбувається розправа без суду.

За даними російських судів (як можна дізнатися з Вікіпедії) “гомосексуалізм не є хворобою, тому не можна відмовляти людині у прийомі на роботу через сексуальну орієнтацію”. Більшість місць для геїв (паби, бари, сауни, готелі та ресторани) розташовані в Москві і Санкт-Петербурзі.

Геї в Росії критикують православних і націоналістів. Російська поліція не дозволяє організувати гей-паради. Ця недоречність допомагає російській пропаганді створити свій позитивний імідж серед консерваторів на заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар