Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 15 липня 2018 р.

15.07.2018р. Б. / Під час Загальноукраїнської прощі в Зарваниці відбувся багатотисячний похід зі свічками (+VIDEO)

Проти ночі на 15 липня відбувся багатотисячний похід паломників із запаленими свічками від парафіяльного храму с. Зарваниці до місця появи Богородиці. Процесію очолив Патріарх УГКЦ Блаженніший Святослав та кардинал Ґвалтьєро Бассетті, Президент Італійської Єпископської Конференції.
Похід зі свічками розпочався біля парафіяльного храму Зарваниці, де зберігається ікона Матері Божої Зарваницької. Після Літургії, яку очолив  владика Йосафат (Говера), Екзарх Луцький, вірні центральною вулицею села в супроводі духового оркестру співали пісню «Із Києва міста». Відтак на чудотворному місці вдарили дзвони, а прочани наблизилися до монумента, де Глава УГКЦ спільно з єпископами та священиками відслужив Молебень до Пресвятої Богородиці.

Почути духовні повчання й дізнатися про перебіг молитви можна з відео:


Немає коментарів:

Дописати коментар