Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 20 березня 2018 р.

20.03.2018р. Б. / Вулицями Києва пройде міжконфесійна Хресна хода

1 квітня 2018 року, у Квітну неділю, вулицями Києва пройде міжконфесійна Хресна хода. Початок о 15:00, від храму Святого Василія Великого, УГКЦ (вул. Вознесенський узвіз, 7).

Гасло цьогорічної Хресної ходи «В молитві через хрест до миру». Цим висловом, у задумі організаторів є об’єднання християн усіх конфесій для спільної молитви за мир в Україні.

 Маршрут ходи розпочнеться поблизу Львівської площі – біля храму св. Василія Великого (вул. Вознесенський узвіз, 7) та відбудеться за таким маршрутом; Софійська, Михайлівська та Європейська площі, Хрещатик. Завершиться молитва біля екуменічного храму Архистратига Михаїла та українських новомучеників, що на алеї Героїв Небесної сотні.

“Хай цей захід стане для всіх українців і українських Церков кроком зближення та духовного єднання”, – закликають організатори.

Зазначимо, що Хресна хода – масове й урочисте несіння великого хреста. Обряд проводять у загальні християнські свята або в визначні дні для конкретного храму. Хода пролягає навколо церкви або до важливих місць. Центром Києва вже четвертий рік поспіль за тиждень до Великодня відбудеться Хресна хода до каплиці, яка постала над Майданом Незалежності після Революції Гідності.

Немає коментарів:

Дописати коментар