Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 17 грудня 2017 р.

17.12.2017р. Б. / Церква у часі війни (+VIDEO)

14 грудня 2017 року, Преосвященний владика Богдан (Манишин) – єпископ-помічник Стрийської єпархії, керівник Координаційної Ради душпастирства у кризових ситуаціях при Патріаршій Курії УГКЦ, був гостем програми «Відкрита Церква. Діалоги» на Живому телебаченні.  Тема програми “Церква у часі війни”. 

Владика Богдан, між іншим відповів на запитання про те, як впливає на Церкву війна на Сході України? Які виклики постають перед священиками і вірними? Наскільки реально виконувати заповідь «любіть ворогів ваших» в умовах війни? Чи готові українці прощати агресорам і вбивцям? Як повернути до повноцінного життя зранену війною людину? Пропонуємо Вашій увазі відеозапис програми.


1 коментар:

  1. привіт, вам потрібна студентська віза для навчання та роботи в США?
    Вам потрібна віза для роботи в Сполучених Штатах Америки?
    зв'яжіться з нами сьогодні за вашою винятковою візою тільки в США.
    ми можемо однаково допомогти вам забезпечити доставку в будь-який з відомих університетів, а також допоможе вам отримати вихідні праці для вашого власного комфорту.
    зв'яжіться з нами сьогодні за вашою аварійною візою зараз.
    email: visa@contractor.net

    ВідповістиВидалити