Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 11 травня 2017 р.

11.05.2017р. Б. / Військовий капелан здобув право носити чорний берет морського піхотинця (+VIDEO)

Морські піхотинці, що воюють на фронті РУВ, здобували право носити чорні берети. Разом із бійцями це право виборював військовий капелан отець Андрій Зелінський, який духовно опікується морською піхотою.

Хлопців, які уже рік воюють в окопах Приазов’я, випробовували смугою перешкод завдовжки 7 кілометрів. До здачі допускають не всіх вояків, навіть якщо вони й довго воюють на фронті. І, здолавши все, молоді бійці, отримавши берет, вертаються у окопи на передову.

“Морська піхота розпочинається не зі статуту бойового, не з бойової техніки, не зі зброї і навіть не з окремого морського піхотинця, – говорить отець Андрій Зелінський. – Морська піхота перш за все це – дух. Це певна філософія життєва, філософія воїна, філософія нескореного, нездоланного, вільного і завжди вірного”.


Випуск ТСН.19:30 за 8 травня 2017 року

Джерела:   catholicnews.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар