Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 2 січня 2015 р.

02.01.2015р. Б. / У Києві націоналісти спільним маршем вшанували Провідника Степана Бандеру

marsh
Ввечері 1 січня представники «Правого сектора», ВО «Свобода» та інших націоналістичних організацій провели спільний марш на честь Провідника української нації Степана Бандери.

Учасники маршу почали збиратися біля пам’ятника Тарасу Шевченку близько п’ятої години вечора. Сам же марш розпочався о шостій годині і рушив від Парку Шевченка до Майдану Незалежності.

За різними оцінками, смолоскипна хода об’єднала від 5 до 12 тис. учасників.

Спочатку «Правий сектор» та «Свобода» планували окремі заходи. Одначе заступник Дмитра Яроша з громадсько-політичної роботи Андрій Тарасенко запропонував провести спільний марш. Цю ініціативу радо підтримали члени «Свободи».

На Майдані Незалежності відбувся мітинг. З-поміж усіх інших виступів на мітингу виділялася промова підполковника «Тризубу» Віктора Сердульця. Сердулець наголосив на важливості усвідомлювати, що справжня Національна революція не перемогла. А отже – вона попереду. Виступ закінчився скандуванням гасла «Революція!» Гадаємо, його було чути і на Банковій.
marsh0

marsh1

marsh2


Джерело:    ПРАВИЙ СЕКТОР

Немає коментарів:

Дописати коментар