Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

01.09.2017р. Б. / УГКЦ організовує круглий стіл на тему: Біблія про єдність Церкви

Все частіше у нашому суспільстві обговорюється ґенеза та перспектива ідеї Єдиної Помісної Церкви в Україні та набуття українськими Церквами нового канонічного статусу. Зважаючи на важливість цієї ідеї для нашого народу, Українська Греко-Католицька Церква організовує  круглий стіл (дискусію) на тему: Біблія про єдність Церкви.

Головною метою є спроба розпочати обговорення тематики Єдиної Церкви, беручи за основу тексти Святого Письма.  Спробуємо відповісти на запитання: чи існують у Святому Письмі тексти щодо єдності Церкви? Чи існує сьогодні реальна модель майбутньої єдності? На якому фундаменті має будуватись ідея Єдиної Помісної Церкви в Україніпро це будуть міркувати разом експерти та фахівці богослови з різних конфесій.

Коли: 7 вересня (четвер) о 17.00
Місце проведення:  Київський центр УКУ (вул. Івана Мазепи, 10A)
Організатори: Українська Греко-Католицька Церква

Спікери:
- о. Юрій Щурко, завідувач кафедри Біблійних наук УКУ, доктор біблійного богослов'я, священик УГКЦ (Львів)
-  протоієрей Олег Скнарь, викладач кафедри біблеїстики Київської Духовної Академії УПЦ МП (Київ)
протоієрей Віталій Клос – завідувач кафедри церковної історії Київської Богословської Академії УПЦ КП, доктор церковно-історичних наук (Київ)
Модератор:
протоієрей Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ сприяння єдності християн

Вхід вільний

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар