Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середа, 2 липня 2014 р.

02.07.2014р. Б. / Окупаційна влада утискає Церкви в Криму

крим
Окупувавши Крим, російська влада ввела нові обмеження для місцевих Церков. Про це повідомила норвезька правозахисна організація зі сприяння релігійній свободі «Forum 18».
 
Зокрема, релігійним організаціям Криму необхідно пройти перереєстрацію відповідно до російського законодавства. Священики Католицької Церкви, які не є уродженцями Криму, можуть виконувати свої обов'язки лише три місяці, a потім вони на місяць повинні відійти від справ і знову звернутися з проханням про прийом. 

Католики Севастополя, які сподівалися на повернення свого храму (який був конфіскований згідно з радянським законодавством) тепер не впевнені в тому, що будівлю повернуть. 

Нові обмеження націлені не лише проти українських католиків. Українська Православна Церква Київського патріархату виявила, що «оренда» за собор в Сімферополі значно зросла. 

За матеріалами: katolik.ru 

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар