Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 13 травня 2016 р.

13.05.2016р. Б. / “Я бачив там надію”, – військовий капелан після повернення з фронту РУВ (+VIDEO)

У пасхальний період отець Іван Барабаш, парох храму Всіх святих Українського народу м. Стрий, разом із владикою Богданом (Манишиним), єпископом-помічником Стрийської єпархії, відвідали українських військових, що проходять службу на передовій. Про мету поїздки і враження від перебування на території бойових дій розповідає отець Іван Барабаш.

“Присутність священика чи єпископа, чи духовної особи дає таку велику надію, силу, що вони не самі, що вони є поряд з Церквою”, – наголошує отець Іван і зазначає: “Приємно було, що ми з владикою могли приїхати до хлопців і посповідати їх”.

Пропонуємо Вашій увазі уривок випуску новин Стрийського телебачення (ТвЛан) від 11 травня 2016 року з відеорепортажем про курс з тактичної медицини для священнослужителів, яке проходило у Стрию 10-11 травня, а також інтерв’ю з військовим капеланом УГКЦ о. Іваном Барабашем про його останній візит як капелана до бійців на передовій фронту РУВ.



Немає коментарів:

Дописати коментар