Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятниця, 19 вересня 2014 р.

19.09.2014р. Б. / Патріарх Святослав закликав австралійських українців у Перті не боятися їхати в Україну (+ФОТО)

Патріарх Святослав закликав австралійських українців у Перті не боятися їхати в Україну.(ФОТО)«Сьогодні Україна перебуває в пустелі. Наші люди так хотіли бути вільними, так хотіли відповісти на покликання нашого Бога перейти від рабства до свободи, що пішли за Ним туди, куди Він їх запровадив…» Про це вчора, 18 вересня, сказав Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час Архиєрейської Літургії в храмі Івана Хрестителя у місті Перт (Західна Австралія), де перебуває з душпастирським візитом.

Патріарх УГКЦ розповів австралійським українцям у Перті про реальні події в Україні та дух свободи, який українці, незважаючи ні на що, крок за кроком виборюють, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ. Також він розповів, як війна об’єднала всіх українців у боротьбі за незалежність України.

«Півмільйона біженців, три тисячі убитих… Але в мене є відповідь на запитання, чого потребують наші люди», - зазначив Верховний Архиєпископ. За його словами, відповідь на це запитання йому підказав один із найстарших вірних парафії Івана Хрестителя пан Володимир Канія. «Він сказав мені: «Нам нічого не лишилося, крім нашої землі і нашої рідної Церкви». Чому він так сказав? Бо надія і спасіння українському народові сьогодні може прийти лише від Господа Бога», - зазначив проповідник.

Блаженніший Святослав подякував українській громаді в Перті за збереження українських традицій, Христової віри, за вірність і любов до своєї Церкви.

 Глава Церкви закликав австралійських українців не боятися сьогоднішніх подій в Україні й приїжджати, бо наша країна потребує підтримки. «Приїжджайте в Україну. Не бійтеся. Ви нам потрібні. Будьте з нами», - закликав Патріарх Церкви вірних у Перті.

На завершення душпастирського візиту до Перти австралійські українці подарували Главі УГКЦ аборигенську ікону. А Блаженніший Святослав їм - антимінс і диск зі ста своїми запитаннями та відповідями. 
Патріарх Святослав закликав австралійських українців у Перті не боятися їхати в Україну.(ФОТО)
Патріарх Святослав закликав австралійських українців у Перті не боятися їхати в Україну.(ФОТО)

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар