Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 10 березня 2014 р.

10.03.2014р. Б. / Для військових у Криму Департамент капеланства УГКЦ виділив допомогу


Департамент Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України виділив для військових капеланів у Криму допомогу для закупівлі потрібних ліків, медичного обладнання та харчів для військовослужбовців морської піхоти у м. Керч.

Про це повідомив о. Михайло Мільчаковський, котрий опікується цією ВЧ. Священик провів зустріч з моряками та командиром частини підполковником Саєнком та запевнив їх у своїй підтримці та душпастирській опіці.

Зі свого боку військовослужбовці подякували капелану та усім людям доброї волі, котрі підтримують наших моряків, зокрема, листами, та запевнили, що захищатимуть український народ доки їм стане сил,- повідомляє Хрстиянський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Департаменту капеланства УГКЦ.

Капелан та військовослужбовці вдячні Департаменту за фінансову підтримку у цей складний час.


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар