Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середа, 30 жовтня 2013 р.

30.10.2013р. Б. / Кардинал Тагле: вчення Церкви прекрасне, просто люди його не знають

кардинал Тагле
На думку кардинала Луїса Антоніо Тагле, який походить із Філіппін, Церква має прекрасне бачення сім’ї та родини. Вона просто недостатньо ефективно переказує його світові.
 
«Ми повинні навчитися переказувати людям головні елементи вчення Церкви про сім’ю і родину в спосіб більш ясний і зрозумілий для сучасного світу, — сказав митрополит Маніли. — Це вчення прекрасне, а люди його не знають. Прикладом є проголошена Апостольським Престолом Хартія прав сім’ї. Це вчення не дійшло до суспільства, до його окремих верств. Пам’ятаймо, що дуже багато з церковного вчення про сім’ю — це істини, які будуть охоче сприйняті навіть і нехристиянами. На підставі цього вчення можна було би створити союз заради сімей, який об’єднає людей, що поділяють спільне бачення родини».
 
За матеріалами: Radio Watykańskie

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар