Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середа, 17 жовтня 2012 р.

17.10.2012р. Б. / Ватикан про фальшивих лицарів



Кавалери і дами Суверенного Мальтійського Ордену
 
З лицарських орденів Апостольська Столиця визнає тільки мальтійців і лицарів Гробу Господнього.

Окрім так званих «Папських лицарських» (історично – кавалерійських) орденів як організацій, які реально носять назви орденів, у сенсі нагород, які визначає папа, – Апостольська Столиця визнає та оточує опікою тільки два лицарські ордени: Суверенний Орден Мальтійських Лицарів і Лицарський Орден Гробу Господнього в Єрусалимі. Заяву держсекретаріату оприлюднило сьогодні з цього питання прес-бюро Апостольського Престолу.

Зазначається, що Апостольська Столиця не передбачає у цій галузі жодних новацій, а також не має наміру додавати до згаданих жодного нового лицарського ордену. Всі інші не визнаються Ватиканом, який, відповідно, не є гарантом їхньої історичної або юридичної законності, цілей або оргструктур.

«Аби уникнути будь-яких можливих сумнівів, пов’язаних, наприклад, із безпідставним виданням документів або неналежним використанням святих місць, а також аби запобігти подальшим зловживанням, які могли би завдати шкоди людям доброї віри, Апостольська Столиця заявляє, що не надає жодної цінності ніяким сертифікатам приналежності або відзнакам (інсигніям), які ці групи видають, і визнає неналежним використання храмів або каплиць для так званих «церемоній інвеститури».


За матеріалами: wiara.pl

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар